BURSA / OSMANGAZİ - Öğretmen Neşe Horasan Anaokulu

Şbt

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa'da eğitime yön verecek politikaları belirlemek ve Bursa'nın eğitim alanındaki yerel gücünü, fırsatlarını ve potansiyelini ortaya koymak üzere düzenlenen çalıştaya katılım gösterdik.Bu kapsamda düzenlenen "Bursa Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Çalıştayı", Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Dijital Beceriler Daire Başkanı Sümeyye Hatice Eral, Bakanlık temsilcileri, proje uzmanları, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla Merinos AKKM'de gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde, Ocak ayı içinde bulunan uzman daveti etkinliği sebebiyle okulumuza, Yazar Pelin YILMAZ ile Yazar Aymen AKÇAY'I davet ettik. Kendileri okulumuzu ziyaret ederek okunan kitaplar ile çocuklarımızı çok güzel yolculuklara çıkardı. Bu ziyaretleri ve büyüleyici masal anlatımları için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 'Dilimizin Zenginlikleri' projesi dahilinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Ara

Okulumuzda, geleneksel Türk Tiyatrosunun vazgeçilmez ögesi olan Karagöz ile Hacivat gölge oyunu sergilendi.

Ara

• Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!

Kas

Öğretmen geçmişin öğreticisi geleceğin kurucusudur.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu olsun.

Kas

Sınırsız hayal güçlerinin ürünü olan ve değerli velilerimizin desteğiyle tasarlanmış şapkalar ile farklı karakterlere bürünen miniklerimiz; gönüllerince hoplayıp zıplayarak keyifle geçen günlerine bir yenisini daha eklediler.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz...

Ekm

''Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz.'' M. Kemal ATATÜRK

Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda müdür yardımcımız Adnan DOĞAN öncülüğünde öğretmenimiz Ayşenur AKCAN'nın Uzay sınıfında 'Code Code Coding' isimli eTwinning Projesi yürütülmeltedir.

Ekm

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Onların canı bizlere emanet.. Bu bilinçle yola çıkarak çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılıyoruz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılına büyük bir heyecanla başladık. Çeşitli etkinliklerle miniklerin heyecanlarına ortak olduk.

Haz

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok emek harcayarak hazırlandıkları gösterilerini gerçekleştirdiler.